Tradicionalna lijepa jesenska manifestacija „Dani krizantema“ u organizaciji Gradske tržnice Sisak  počela je danas s posjetom zamjenika  gradonačelnice Ivice  Rendulića  i direktoricom Tržnice Dankom Koštić dipl.oec. poznatim sisačkim  proizvođačima  cvijeća i uzgajivačima  krizantema:  OPG Adrijana Volgemuth  i Vrtlarija  Čičić u vl. Matije Čičića u Sisku. Svi nazočni su se uvjerili  u bogatu i kvalitetnu ponudu krizantema proizvedenih s mnogo strpljenja i ljubavi u plasteničkoj proizvodnji.Poznati su to sisački proizvođači cvijeća koji dugi niz godina krizanteme nude na tržnici Kontroba.

Direktorica Gradske tržnice Sisak Danka Koštić dipl.oec. uputila je poziv cijenjenim posjetiteljima tržnice i zaljubljenicima u krizanteme da dođu na tržnicu koja je sada doista u širokoj paleti boja  i  najljepša je tijekom godine upravo zahvaljujući OPG ovcima koji  su  uzgojili   krizanteme ( špine, margarete , multiflore  u raznim bojama   i  veličinama. Također je naglasila

da se u  užurbanom   načinu  života često nema vremena posjećivati i družiti s obiteljima, kao što je to nekada bilo i, da su Svi sveti  blagdan kada se obitelji okupljaju i posjećuju groblja. Blagdan je to za druženje i sjećanje na one kojih više nema i kojih ćemo se prisjetiti  i dati dužno štovanje kroz posjetu njihovim vječnim  počivalištima.