Gradska tržnica Sisak obiluje sezonskim domaćim voćem, a jedni od zaslužnih za to je obiteljsko poljoprivredno gospodarstva Gorana Zemana iz Rečice Kriške. Trešnje su im u fazi dozrijevanja i ekspanzija branja se očekuje u idućem tjednu, lijepi i sjajni crveni plodovi su im u ponudi od ovog tjedna na tržnici. Voćnjaci im se protežu na 6, 5 ha. Također OPG-e Jagice Kocmanić  u ponudi  ima trešnje  koji na 4,5  ha uzgaja jabuke, breskve, kruške, šljive,  grah i bundeve, koji se generacijski tradicionalno bave voćarstvom i imaju svoje brojne kupce.
U Lukavcu Posavskom Damir Milak ima svoja polja i plastenike gdje uzgaja povrće i ljetno voće dinje i lubenice.
Među certificiranim je i poznati proizvođač virovitičkih paprika OPG Stjepan Bito koji iz svojih njiva iz Virovitice dovozi paprike na našu tržnicu. Zadovoljan je prodajom na radost naših brojnih posjetitelja.
Povjerenstvo za nadzor je obišlo sljedeće OPG-e Irene i Miše Perković u N.S. Palanječkom čiji domaći sir i vrhnje možete kupiti u odvojenom mliječnom dijelu tržnice i koji su implementirali sustav HCCP-a u svoju siranu te OPG –e Snježane Skender u Gredi koja se dugi niz godina bavi proizvodnjom sira. Također u Gredi ima svoja polja i plastenike OPG-e Marice Mehmeti koji se dugi niz godina bavi uzgojem povrtlarskih kultura, a poznati su također po finim lubenicama i dinjama. Na njihovom štandu često možete vidjeti i cijelu obitelj i to je jedna od posebnosti kupovanja na tržnici. U kvalitetu hvaljenog i prepoznatljivog  pakiranja hladnog prešanog bučinog ulja koje proizvodi OPG-e Verice Selanac također se uvjerilo povjerenstvo za dodjelu certifikata “Proizvodi hrvatskog seljaka”.