Građani grada Lassnitzhöhea s humanitarnom pomoći ponovno pomažu gradu Sisku nakon brojnih i izuzetno vrijednih donacija.
Grad Sisak, Nermin – Eka Kurtović i Gradska tržnica Sisak pozivaju vas u petak, 5. veljače 2021. godine u 11:30 sati na Gradsku tržnicu Sisak na druženje s našim austrijskim prijateljima koji će damama podijeliti cvijeće povodom Valentinova.
Ovom kampanjom Augustina, Bakir, Nedjeljko, Lidija i Heinz ne samo da žele darivati ​​dame već i istaknuti da su uz nas nakon katastrofe. Cvijeće je donirala cvjećarna Leitner iz Raabe. Za one koji ne znaju radi se o ljudima koji su pokrenuli akciju za prikupljanje humanitarne pomoći za Sisak i Petrinju. U prvoj akciji prikupili su deset šlepera i osam kombija (prehrambeni proizvoda, odjeća, obuća, rukavice, cerada, šatora, grijalica itd.) te uz vlastitu organizaciju i pomoći prijatelja dovezli 02.01.2021. u Sisak i Petrinju. U cijelu akciju uključilo se i 40 vatrogasaca iz Austrije. Nakon prve humanitarne pomoći na noge se diže cijela Austrija i njihove firme. Svojim donacijama u tri dana prikupili su osamnaest šlepera građevinskog materijala i svega potrebnog za gradnju kuća. Drugi konvoj krenuo je 08.01.2021. dugačak dva kilometra za Sisak i Petrinju.
Zato dođite i pozdravite naše prijatelje dobrog srca.