Dani kruha na Gradska Tržnica SISAK još jednom su pokazali svu našu sisačku kulturnu i raskoš talenata kojima raspolažu naši osmoškolci i vrtićanci, njihovi roditelji, učiteljice i učitelji, odgajateljice i odgajatelji, udruge i institucije.
Šarenilo jesenjeg ugođaja kreativno uklopljeno u priče koje su izlagači željeli ispričati na svojim štandovima, oduševilo je sve posjetitelje i gradonačelnicu Kristina Ikić Baniček koja je obišla sve izlagače, zahvalila im na sudjelovanju i na koncu uručila nagrade onima koji su se posebno istaknuli.
Među osnovnim školama, žiri u sastavu Dina Kurjak-Vanić, Zvonimir Rajković i Boris Lemaić, kao najkreativniji izložbeni štand izdvojio je OŠ Braće Bobetko, a kao najbogatiji OŠ Galdovo.
Posebnu kreativnost pokazao je Dječji vrtić Sisak Stari, a bogatstvo izložaka Sisak Novi.
Među OPG-ovima i KUD-ovima žiri je odlučio nagraditi kreativnost KUD-a Licitarsko srce Odra – Žabno, a najbogatiji je bio štand OPG-a Vukašinović.
Najbogatiju izložbu u kategoriji ostalih izlagača ponudili su Centar za rehabilitaciju Komarevo, a najkreativniju Dom za starije i nemoćne Sisak.
Posjetitelje je svojim bogatim programom zabavio FA “Ivan Goran Kovačić” Sisak .