Gradska tržnica Sisak proslavila je svoj 35. rođendan. Slavljeničko raspoloženje i vesela atmosfera oduševila je u subotu, 27.4.2024. sve posjetitelje.
Djelatnice tržnice u suradnji s kolegicama s koprivničke tržnice i kreatorima brenda “Smutek domaći kutek”, na glavnom ulazu dočekale su posjetitelje s domaćim smutekima i nagradnom igrom, pa su tako oni “sretne ruke” otišli kući s vrijednim poklonima. Nastupio je i Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić sa sekcijama – Dječja folklorna sekcija, Vokalna sekcija, Gradski tamburaški orkestar i Koncertni plesni ansambl.
Povodom rođendana Gradsku tržnicu posjetili su gradonačelnica Kristina Ikić Baniček i predsjednik Udruge hrvatskih tržnica Niko Pervan. U društvu direktorice Dine Kurjak Vanić gradonačelnica je podijelila poklone dobitnicima nagradne igre i razgovarala s posjetiteljima.
Večernji dio programa bio je rezerviran za koncert Opće opasnosti. Prepuna i raspjevana tržnica uživala je u hitovima. Dijelić atmosfere pogledajte u galeriji fotografija.
Foto koncerta: Leon Belovarić